Kukat – työni rakkain elementti ja intohimoni. Jo nuorena haaveilin oman kukkakaupan perustamisesta. Elämän polut veivät kuitenkin eri suuntaan, kunnes lopulta löysin itseni kukkien parista. Kukat veivät sydämeni ja siitä lähtien olen syventänyt ammattitaitoani erilaisilla kursseilla sekä Suomessa, että kansainvälisten huippujen opastuksessa.

Kaiken keskiössä on asiakkaan toiveet ja tarina, joiden pohjalta kukat muotoutuvat tekijänsä käsissä. Ehkä tästä syystä en osaa nimetä yhtä ehdotonta suosikki tyyliäni tai nostaa tiettyjä materiaaleja, joita käytän. Suosin kauden kukkia ja ekologisia valintoja sekä asetelmissa, että installaatioiden toteutuksessa.

Kukkabuffa

Yksi suosituimmista tavoista jatkokäyttää häiden kukkia, on häiden iltaan luotu kukkabuffa, josta häävieraat saavat häiden kukista tehtyjä kimppuja kotiin vietäväksi. Näin kukat ilahduttavat pitkään. Hääparin halutessa kukkien lahjoitus voidaan toteuttaa myös kukkaenkeli-hyväntekeväisyys kampanjan kautta vanhainkoteihin, jolloin kukat jatkavat ilahduttamista Tanja Lähdeahon käsissä eteenpäin.