Haluamme sanoa kiitos koko sydämestämme avustanne luoda unelmiemme häätunnelma. Yhteydenpito ja kommunikointi oli alusta lähtien vaivatonta ja helppoa. Pystyitte luomaan meille olon että Häämme olivat yhtä tärkeät teille kuin meille ja pystyimme 100% luottamaan työnne jälkeen.

Vaikka morsiamen mieli välillä vaihtui ja ideat lentelivät suuntaan jos toiseen Jenni aina kuuntelit ja autoit. Kiitos idearikkaudesta ja ajatuksista suunnitteluun. Se että pystyimme nauttimaan hääpäivän aamusta rakkaidemme kanssa ja te vastasitte juhlatilan koristelusta oli aivan uskomattoman tärkeää meille. Se mitä kuvittelimme ja yhdessä suunnittelimme kävi toteen hääpäivänä silmiemme edessä. Tunnelma, värimaailma ja kukat, täydellisiä. Emme olisi voineet toivoa enempää.

♥ Rakkaudella Nina ja Antti

Saimme täydelliset häät Jennin ja tiimin avustuksella. Heillä oli koko ajan homma hallussa ja he toteuttivat ilolla kaikki ehdotuksemme mitä ikinä keksimmekään. Yhteistyö heidän kanssaan oli erittäin helppoa ja jouhevaa. Sähköpostiin vastattiin hyvin nopeasti ja ratkaisu löytyi ongelmaan kuin ongelmaan. Somistus hääpaikalla oli aivan mahtava, kauniimpaa somistusta olisi vaikea keksiä itse ja miltä stressin määrältä ja ajanviemiseltä itse säästyimmekään! Koko ajan oli olo että hommat hoituvat ja että heihin voi luottaa.

Juhlasta jäi todella ihanat muistot ja kaikki vieraat kehuivat puitteita kerrassaan upeiksi. ”Aivan kuin linnan juhlissa”. Iso kiitos häidemme organisoinnista ja voin suositella lämpimästi Jenniä ja tiimiä myös tuleville hääpareille 🙂

Maija & Karri

Saimme korvaamatonta ammattilaisapua ja näkemystä Italiassa järjestettyihin häihimme Jenniltä ja hänen tiimiltä. Myös vuokratuotteina Photobooth matkasi helposti mukaamme Gardajärvelle. Voimme suositella lämpimästi konsultoimaan Jenniä, jos täydellisen hääpaketin hankinta ei sovellu juuri teidän tarkoituksiinne.

Intohimo juhliin ja häihin näkyi kiinnostuksena pieniin yksityiskohtiin, vastauksina kaikkiin kysymyksiimme ja meille tuli sellainen olo, että juuri meidän häät ovat tärkeät ja myös te halusitte tehdä niistä kauneimmat häät ikinä! Jenni nautin jokaisesta hääkeskustelustamme, kiitos että olit kiinnostunut ihan jokaisesta huolestani ja ongelmastani! Apu tulee sinulta luonnostaan kun kyseessä on häät.

Suuri kiitos meiltä molemmilta ♥
Anni & Arto

Jättimäiset kiitokset Jennille, jonka ansiosta häiden puitteet olivat täydelliset ja miljoona kertaa upeammat, kun osasimme edes unelmoida! ♡

Tuuli, morsian

Jenni ja hänen tiiminsä toteutti juuri meidän näköisen ja ennakkosuunnitelmassa sovitun somistuksen. Olimme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ensimmäisestä kontaktista lähtien. Erityiskiitos Anulle juontotehtävistä. Suurenmoinen kiitos juhlapäivän aikataulun pitävyydestä suunnitelman mukaisesti. Jenni ja Anu, teitte meidän juhlapäivästä ihanan, jota voimme muistella lämmöllä vielä vanhoina.

— Kaksi onnellista —
Paula & Risto

Teidän kanssa yhteistyö sujui erinomaisesti ja lopputulos oli mitä mainioin.

Marjut, morsian