11 syys

Sviitti polttarit – Lapland Hotels Bulevardi

Polttarit ovat varmasti yksi odotetuimpia hetkiä ennen hääpäivää. Päivä kerää morsiamen rakkaimmat läheiset yhteen juhlistamaan tulevaa rakkauden juhlaa ja ystävyyttä. Tärkeimpänä ohjeena polttareiden suunnitteluun on ehdottomasti kuunnella morsiamen toiveita, ja pyrkiä yllättämään hänet parhaalla mahdollisella tavalla. Onnistunut polttaripäivä rakentuu hyvästä tunnelmasta ja varmasti jokainen morsian voi todeta, että päivän tekevät ystävät ja heidän kanssa koetut yhteiset hetket.

Pääsin itse pitkästä aikaa kaason rooliin ja ideoimaan polttaripäivää. Onnea on hyvä kaaso pari, jonka kanssa lyödä päät yhteen päivän kulkua suunnitellen. Rakas morsiamme, kun on onnellisesti raskaana niin päivään haluttiin hyvissä rajoissa toimintaa mutta ennenkaikkea rentoa yhdessä oloa. Meidän polttaripäivämme alkoi brunssilla, jatkui InStylOut- stailaukseen, siitä hyväntekeväisyys tempaukseen ja lopuksi ennen illan rauhallista osuutta otettiin hikeä pintaan Salsa-tunnilla. Meillä oli ilo viettää ikimuistoinen polttari-ilta Lapland Hotels Bulevardilla saunoen, rentoutuen ja hyvää ruokaa nauttien.

 

Illan näyttämönä toimi upea ja tilava Lapland Penthouse Suite, jonka huoneala on huikeat 46 m2. Koristelimme suiten ilmapalloin, kukin ja pienin naposteltavin. Teimme huoneeseen saavuttuamme oman pienen kuvauksen, jossa ikuistimme yhteiskuvia ja saimme näin taltioitua ihanat polttarimuistot meidän kaikkien kuviin. BRIDE -heliumpallot ja ilmapallot tekivät kyllä täydellisen polttarien kuvaustaustan, ja ihanat kuvat olivat taattu.

Huone piti sisällään ihanan spa osaston saunan ja kylpyammeen kera. Morsiamelle olimme laskeneet lämpimän ruusunlehti kylvyn saunan kylkeen. Kylpemisen jälkeen pääsimme huoneesta avautuvalle isolle terassille vilvoittelemaan ja siellä eräs polttarisankarin ystävä toteutti morsiamelle rentouttavan jalkahoidon.

 

Illan päätteeksi laittauduimme ja suuntasimme yhteiselle illalliselle hotellin ravintolan Kultá Kitchen & Bar:iin. Hyvän ruuan ja juomien jälkeen suuntasimme yöpuulle.

Lapland hotels Bulevardi sijaitsee nimensä mukaisesti Helsingin vilkkaalla bulevardilla, josta on täydellisen lyhyt matka kaikkialle keskustassa. Tämä oli siis täydellinen valinta polttaripäivän kohteeksi tai tukikohdaksi. Huoneesta kaiken hehkutuksen lisäksi sanottava, että se olisi täydellinen isommallekin porukalle, koska kattoterassi tuo hyvin lisätilaa ja mahdollistaisi vaikka aktiviteettejä päivään.

Kiitos Lapland Hotels Bulevardi upeasta polttari-illasta! ♥

 

♥ Jenni