UKK

Usein kysytyt kysymykset

Yleiset asiat

Kauanko olette toimineet alalla?

Olemme tehneet hääsuunnittelua vuodesta 2014 lähtien. Kuvia stailaamistamme häistä voit katsoa täältä.

Olette erikoistuneet visuaalisen ilmeen toteutukseen. Teettekö myös kokonaisvaltaista hääsuunnittelua?

Teemme kokonaisvaltaista hääsuunnittelua. Täyden palvelun pakettiimme sisältyvät juhlatilan somistus, hääkukat, printit sekä palveluntarjoajien etsiminen ja kilpailutus, sekä hääjuhlan koordinointi juhlapäivänä.

Voimmeko tavata ennen sopimuksen tekemistä?

Kyllä, meille on tärkeää tavata hääpari ennen tarjouksen tekemistä. Voimme tavata joko kasvotusten tai skypen välityksellä. Tapaaminen on maksuton, eikä sido mihinkään.

Mitä voimme odottaa tapaamiselta?

Tapaamisessa meille tärkeää on tutustua teihin ja teidän toiveisiinne. Jutellaan tyylistä, väreistä, kukista, kattauksesta ja ideoidaan teidän päiväänne kokonaisuutena. Kerromme myös omasta suunnitteluprosessistamme ja toimintatavoistamme enemmän. Ensitapaaminen kestää noin tunnin ja sen perustella toteutamme tarjouksen teidän toiveiden pohjalta.

Hinnat & maksu

Kuinka paljon hääpakettinne maksavat?

Tarjoamme kolmea erilaista hääpakettia, joihin voit tutustua tarkemmin täältä. Teemme kuitenkin jokaiselle asiakkaalle personoidun tarjouksen asiakkaan toiveiden pohjalta.

Tuleeko somistuspakettien päälle lisäkuluja?

Asiakkaalle ei tule yllättäviä lisäkuluja hyväksytyn tarjouksen lisäksi. Tarjouksessa on aina eriteltynä matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tai saaristokohteisiin. Mahdolliset lisähankinnat laskutetaan erikseen ja niistä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Saanko tarkan erittelyn palvelun sisällöstä?

Kyllä, teemme sinulle selkeän tarjouksen tapaamisen pohjalta.

Onko hääpaketeilla peruutusoikeutta?

Kyllä. Sopimuksen peruutusoikeus on 14 päivää, jonka aikana tilauksen voi peruuttaa maksutta. Tämän jälkeen veloitamme tuntihinnan tehdystä työstä ja kustannukset ostetuista somisteista. Jos tilaus peruutetaan 3kk ennen hääpäivää tai tämän jälkeen, laskutamme 50% paketin hinnasta.

Voiko hääpaketin maksaa osissa?

Kyllä, laskutamme asiakasta kolmessa osassa. Varausmaksu (500€) laskutetaan, kun tarjous hyväksytään. Seuraava erä (2/3 paketin hinnasta) laskutetaan 1 kk ennen häitä ja viimeinen osa laskutetaan häiden jälkeen.

Somistus & purku

Mitä somistussuunnitelmalla käytännössä tarkoitetaan?

Kun olette hyväksyneet tarjouksen, teemme teille toiveidenne pohjalta somistussuunnitelman ja moodboardin, johon keräämme kaikki sovitut asiat ja kuvailemme häiden lookia sekä sanallisesti, että kuvien avulla. Suunnitelmaa täydennetään matkalla kohti hääpäivää ja muokataan teidän toiveidenne mukaisesti.

Mitä tarkoittaa, että hoidatte somistuksen purun juhlapaikalla?

Puramme somistuksen joko yöllä tai seuraavana päivänä. Huomioittehan kuitenkin, että yleinen siivous ei kuulu pakettien hintaan, ellei toisin ole sovittu.

Ketkä toteuttavat juhlapaikalla somistuksen?

Toteutamme somistuksen ja kukkien esillelaiton aina kokonaisuuden vaatimuksen mukaan. Tavallisesti tiimissämme toimii 1- 4 henkilöä, joille toimintamme on tuttua entuudestaan ja heillä on vahva osaaminen alalta. Meille on tärkeää, että työssämme näkyy artesaanius ja jokainen yksityiskohta kuin kukka-asetelma on huolella valmistettu, parhaista raaka-aineista. Somistuksen lopputuloksesta ja tiimin toiminnasta vastaa aina hääsuunnittelija ja kukkadesigneri Jenni Kinnari.

Mitkä ovat tärkeimmät vinkkisi häiden suunnitteluun?

Toteuttakaa omannäköisenne hääpäivä.

Matka kohti hääpäivää on ainutlaatuinen, joten nauttikaa siitä ja muistakaa pysähtyä myös hääpäivänä fiilistelemään tunnelmaa ja toisianne.

Päivä vilahtaa nopeasti ohitse, joten hyvä valokuvaaja on ehdoton ikuistamaan tärkeitä hetkiä.

Kukat

Teettekö myös kukka-asetelmia ja hääkimppuja?

Kyllä, toteuttamiimme kukka-asetelmiin, kimppuihin ja kukkainstallaatioihin voitte tutustua täältä.

Mitä kukkapaketti sisältää?

Teemme tarjouksen kukkapaketista asiakkaan toiveiden mukaan. Valmis kukkapaketti on hinnaltaan 1260 €, sisältäen kukkia seuraavasti:

  • 10 kpl keskikokoisia pöytäasetelmia
  • Buffa-asetelma
  • Morsiuskimppu
  • Heittokimppu
  • Sulhasen viehe
  • Kaason ja bestmanien kukat (6kpl)
  • Maljakot vuokratuotevalikoimasta
Saanko nähdä kukka-asetelmat, kimpun ja vieheet etukäteen?

Tapaamisessa näytämme teille portfoliotamme toteutetuista kukista. Voimme lähettää kuvia myös toteutetuista asetelmista, kimpuista ja vieheistä, jotka vastaavat teidän tilauksen kukkia. Lisämaksusta teemme ja kuvaamme teille suunnitelman mukaiset malliasetelmat, kimput ja vieheet.

Kuuluuko maljakot kukkien hintaan?

Kyllä, vuokratuotevalikoimastamme löytyvät maljakot sisältyvät kukkapaketin hintaan.

Miten saan kukat hääpaikalle?

Toimitamme somistuspaketin yhteydessä tilatut kukat juhlapaikalle pääkaupunki seudulla. Erilliset kukkapaketit toimitamme juhlapaikalle lisämaksusta.

En oikein tunne kukkia, miten valitsemme meille mieluisat hääkukat?

Ei hätää, kun tutustumme yhdessä teidän tyyliinne katsomme samalla kukkaideoita ja etsimme teidän silmää miellyttävät vaihtoehdot. Toteutamme aina ennakkoon tyylin ja sävyjen mukaiset kukkakollaasit, joista pääsette vielä tarkemmin valitsemaan teidän makuunne sopivat kukat.